Vijesti

19.09.2022.
Arhiva

Predstavnici Agencije učestvovali na 19. godišnjem sastanku ENFSI radne grupe za otiske prstiju u Temišvaru

Upravni odbor ENFSI radne grupe za otiske prstiju, Nacionalni institut za forenzičko vještačenje Rumunije i Zapadni univerzitet u Temišvaru uputili su poziv Agenciji za forenzička ispitivanja i vještačenja za učešće na 19. godišnjem sastanku ENFSI radne grupe za otiske prstiju koji se održavao u Temišvaru u periodu od 13. do 16. 09. 2022. godine.

Za vrijeme trajanja 19. godišnjeg sastanka ENFSI radne grupe za otiske prstiju održane su brojne prezentacije i radionice iz oblasti daktiloskopije, a ostvaren je i kontakt sa predstavnicima eurospkih forenzičkih institucija.

Učešćem na sastanku ENFSI radne grupe za otiske prstiju zaposleni Agencije će u svom dalјem radu moći primijeniti nove informacije i iskustva drugih eksperata iz date oblasti.

Sticanjem statusa pridruženih članova u ENFSI radnim grupama, zaposlenima u Agenciji je i ovog puta pružena prilika da učestvuju u skupovima i konferencijama u organizaciji ENFSI-ja rame uz rame sa mnogobrojnm predstavnicima forenzičkih institucija Europe.

Certifikat o akreditaciji

Brošura

Terenska vježba - Projekat P57