Vijesti

06.10.2022.
Arhiva

Rukovodstvo Agencije na Adria Security Summit -u

U periodu 5 - 6. oktobra 2022. godine u Zagrebu se održava 7. izdanje vodeće regionalne konferencije i izložbe iz oblasti sigurnosti Jadranske regije - Adria Security Summit na kojem je učešće uzelo i rukovodstvo Agencije za forenzička ispitivanja i vještačenja.

Ovaj događaj okuplja eminentne profesionalce iz industrija i oblasti sigurnosti, sajber sigurnosti, IoT-a, ICT-a, pametnih rješenja, automatizacije i mobilnosti. Izlagači i posjetioci stižu iz regije, Evrope ali i čitavog svijeta, te predstavlja idealnu priliku za susret, promociju i stvaranje novih poslovnih veza. Tokom trajanja Adria Security Summit-a posjetioce je očekivalo preko 120 izlagača, 3600 sastanaka, osam glavnih predavanja, 14 prezentacija uspješnih projekata, 32 radionice, dva podcasta, jedna panel diskusija, kao i osmosatno aktivna B2B Arena.

Pored navedenog, direktor Agencije g. Radiša Samardžija imao je priliku da održi sastanak sa g. Gregorom Jancom, sigurnosnim direktorom Telekoma Slovenije kada je razgovarano o izazovima i dostignućima sajber bezbjednosti iz oblasti telekomunikacija kao jednog dijela digitalne forenzike čijim vještačenjima se, između ostalog, bavi i Agencija za forenzička ispitivanja i vještačenja.

Certifikat o akreditaciji

Brošura

Terenska vježba - Projekat P57