Vijesti

18.10.2024.
Najnovije vijesti

Predstavnik Agencije uzeo učešće na dvadesetprvom savjetovanju pravnika „Oktobarski pravnički dani“

Udruženje pravnika Republike Srpske i Pravni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, zajedno sa suorganizatopima organizovali su Dvadesetprvo savjetovanje pravnika „Oktobarski pravnički dani“ 10. i 11. oktobra 2024. godine, u Zdravstveno-turističkom centru „Banja Vrućica“, u Tesliću, u hotelu „Kardial” u kojem je učešće uzeo i predstavni Agencije za forenzička ispitivanja i vještačenja, Aleksandar Babić, šef Odsjeka za pravne, kadrovske i opšte poslove.

Savjetovanju je prisustvovalo oko 200 učesnika i gostiju gdje su u okviru opšte teme „Izgradnja i funkcionisanje pravnog sistema“ prezentovana 43 naučna rada čiji su autori iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Ruske Federacije i Međunarodnog udruženja pravnika.

Rad Savjetovanja odvijao se u plenarnim sjednicama i po katedrama.

Prva plenarna sjednica održana je u četvrtak, 10. oktobra, dok je završna plenarna sjednica održana je u petak, 11. rujna, kada su podneseni Izvještaji o radu katedri i usvojen je završni dokument: Preporuke i zaklјučci 21. savjetovanja „Oktobarski pravnički dani“.

Izvor: https://up-rs.org/

Certifikat o akreditaciji

Brošura

Terenska vježba - Projekat P57